EP Team | Elektronika Perhoč

ровень довериябизнеса продажалояльность клиентовстраницы

Tvrtka je osnovana 1992 godine sa sjedištem u Zagrebu, te se bavi projektiranjem i razvojem poslovno informacijskih sustava.

Tijekom 20 godina djelovanja i razvoja programskih rješenja koja nastojimo prilagoditi potrebama korisnika osluškujući njihove potrebe, kao i zahtjeve tržišta te zakonske odredbe, možemo reći da naše programsko rješenje u potpunosti odgovara potrebama modernog poslovanja tvrtke i spremno je odgovoriti na sve zahtjeve klijenta.

Kao našu veliku prednost izdvojili bi konstantan razvoj i unaprijeđivanje programskog rješenja kako zbog praćenja zakonskih odredbi tako i razvoj samog programa u suradnji sa našim zadovoljnim klijentima.


Jedna od naših najvećih prednosti je programska podrška koju pružamo našim klijentima što je svakodnevna zadaća naših djelatnika koju obavljaju na obostrano zadovoljstvo naše tvrtke i klijenata.


Naše programsko rješenje "Gath" je poslovno informacijski sustav sposoban da na odgovarajućoj računalnoj opremi u potpunosti preuzme upravljanje poslovnim procesima u Vašoj tvrtci bez obzira na njenu veličinu, složenost ili djelatnost.


Moderno programsko rješenje za vođenje i praćenje poslovanja malih, srednjih i velikih tvrtki trgovačkih, proizvodnih i uslužnih djelatnosti, bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji!


Materijalna kartica za trenutno pregledavanje stanja u bilo kojoj poslovnoj jedinici, pretraživanje po bilo kojem pojmu, dijelu šifre, zamjenskoj šifri, nazivu, dijelu naziva, ključnoj riječi u nazivu. Trenutni uvid u ulaze/izlaze artikla u bilo kojoj poslovnoj jedinici. Vrlo brzi izvještaji svih vrsta, exporti u excel, pdf, na mail..

Sami program je napisan pod Windows okruženjem u Delphi programskom jeziku, a kao bazu podataka može koristiti Access (preporučljivo samo za testiranje), SQL Express ili SQL baze podataka.


Jedna od posebnosti Gatha je da za bilo koji izvještaj ili export bilo kojeg šifrarnika nudi mogućnost odabira u koji format datoteke želite taj export. Na izbor vam se nudi Excel, Word, rtf, Html, Xml, Dbf, Pdf, Txt, Csv, Access, SQL, Dif, Sylk, Odt, Latex, Clipboard, Ods ili naravno na mail.


Kroz program možete voditi vlastitu maloprodaju i/ili veleprodaju, imati jedno ili više skladišta koja možete voditi po nabavnim, veleprodajnim ili maloprodajnim cijenama.


Vrlo detaljan šifrarnik artikala vam nudi mogućnost da svaki artikal vrlo detaljno klasificirate kroz razne opise, zamjenske šifre, tarifne razrede, grupe artikala u koje taj artikal pripada, dimenzije artikla, masu i zauzeće prostora na paleti ili u kakvom pakiranju dolazi te naravno o kojoj jedinici mjere se radi.

Podaci o EP i našim Partnerima:

EP Ekipa:

Dežurstvo – SAMO HITNI SLUČAJEVI!
pon – pet: 17:00 – 20:00 sub: 08:00 – 13:00
Nenad Čagalj – 091/5050-417даленныйбрэндвидимость сайта запросам поdatakam

Fear Itself Speech 修改 文章 英文 click through the following web site | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their website