Tachospeed | Elektronika Perhoč

otz.sovetnegterremake a home budgetреклама женского

TACHOSPEED

Program za očitavanje, analizu i arhiviranje podataka iz analognih i digitalnih tahografa!

Jednostavan i pouzdan program za očitavanje, analiziranje i arhiviranje podataka s tahografskih listića, digitalnih tahografa i kartica vozača. Korištenjem Tachospeed-a možete uštedjeti do 6,5 sati tjedno po vozaču! Pomnožite to s brojem vozača i tjedana i uvjerite se u uštedu!

O Tachospeedu

Program je usklađen s europskom i hrvatskom regulativom, tako da pomoću njega možete samostalno analizirati očitane podatke, izraditi sve potrebne potvrde i izvješća te arhivirati podatke. Tachospeed je namijenjen za automatsko očitavanje vremena vožnje, odmora i drugih aktivnosti zabilježenih analognim ili digitalnim tahografom. Tahospeed program omogućava spremanje podataka s analognih tahografskih listića u digitalnom obliku što olakšava i ubrzava analiziranje i izradu potrebnih potvrda i izvješća. Program je kompatibilan sa svim čitaćima analognih i digitalnih tahografa! Uređaje koje eventualno imate možete zadržati ili uzeti brže i naprednije uređaje koje mi također imamo u ponudi.

Mogućnosti

Ako u voznom parku, pored vozila s analognim tahografom, imate i vozila s ugrađenim digitalnim tahografima


Tachospeed će Vam još više biti od pomoći:
Program analizira podatke za pojedine vozače sumirano, uzimajući u obzir podatke s tahografskih listića, kartica vozača te iz digitalnih tahografa.
Tachospeed će Vam pomoći da svoje poslovanje uskladite s važećim hrvatskim i europskim pravilnicima i uredbama (i time izbjegnete plaćanje visokih kazni s te osnove) a da za to utrošite znatno manje vremena nego što ste to imali radeći klasičnim načinom. Pri tome su podaci spremljeni kod Vas uz mogućnost Backup-iranja za dodatnu sigurnost Vaših podataka.

Ušteda koju možete očekivati koristeći Tachospeed!

Attention: The internal data of table “12” is corrupted!

UŠTEDA VREMENA :: 4 sata i 15 minuta / tjedno po vozaču

Dodatne mogućnosti uštede:

Attention: The internal data of table “9” is corrupted!

UŠTEDA VREMENA :: 2 sata i 13 minuta / tjedno po vozaču

O Tachospeedu

Mogućnosti

Program je usklađen s europskom i hrvatskom regulativom, tako da pomoću njega možete samostalno analizirati očitane podatke, izraditi sve potrebne potvrde i izvješća te arhivirati podatke.
Tachospeed je namijenjen za automatsko očitavanje vremena vožnje, odmora i drugih aktivnosti zabilježenih analognim ili digitalnim tahografom.
Tahospeed program omogućava spremanje podataka s analognih tahografskih listića u digitalnom obliku što olakšava i ubrzava analiziranje i izradu potrebnih potvrda i izvješća.
Program je kompatibilan sa svim čitaćima analognih i digitalnih tahografa! Uređaje koje eventualno imate možete zadržati ili uzeti brže i naprednije uređaje koje mi također imamo u ponudi.

Ako u voznom parku, pored vozila s analognim tahografom, imate i vozila s ugrađenim digitalnim tahografima Tachospeed će Vam još više biti od pomoći:
Program analizira podatke za pojedine vozače sumirano, uzimajući u obzir podatke s tahografskih listića, kartica vozača te iz digitalnih tahografa.
Tachospeed će Vam pomoći da svoje poslovanje uskladite s važećim hrvatskim i europskim pravilnicima i uredbama (i time izbjegnete plaćanje visokih kazni s te osnove) a da za to utrošite znatno manje vremena nego što ste to imali radeći klasičnim načinom. Pri tome su podaci spremljeni kod Vas uz mogućnost Backup-iranja za dodatnu sigurnost Vaših podataka.

Ušteda koju možete očekivati koristeći Tachospeed!

Dolje navedena tablica sadrži cijene za kupovinu programa Tachospeed, ovisno o broju vozila na kojima ćete program koristiti!


U Tachospeed ponudi razlikujemo više verzija:


Tachospeed Lite i Lite+ - je najjednostavnija verzija softwarea, koja ima slijedeće funkcije/izvješća:  • o kaibraciji tahografa

  • prekoračenju brzine

  • brzini - posljednjih 24h vožnje

  • izvješće o preuzetim podacima sa vozačke kartice

  • izvješće o preuzetim podacima sa digitalnog tahografa


Tachospeed Driver - software je namjenjen za uporabu od strane 1 vozača. Ima mogućnost unosa 1 vozača i neograničen broj vozila.


Tachospeed Attestation - pomoću ove verzije izdajemo potvrde o aktivnostima.


HRK - cijene su izražene u HR valuti.


HRK+TT - izabrana verzija software-a plus TachoTerminal čitač kartice.


Attention: The internal data of table “20” is corrupted!

Attention: The internal data of table “22” is corrupted!

Dolje navedeni uređaji će vam biti potrebni ako želite Tachospeed iskoristiti do maksimuma. Navedene uređaje može kupiti kod nas!


Attention: The internal data of table “13” is corrupted!


PDV nije uračunat u cijenu. Elektronika Perhoč zadržava pravo izmjene cijena u slučaju promjene tečaja.


Kupovina Tachospeed-a uključuje pravo na dogradnju programa u roku trajanja 12mjeseci od dana kupovine programa. Nakon isteka roka od 12mjeseci, dogradnja programa se naplaćuje 20% ukupne cijene programa, te vrijedi sljedećih 12 mjeseci


Dodatni moduli / funkcije


Analogni modul / Digitalni modul - u slučaju da korisnik želi imati pristup analizi i digitalnih i analognih podataka, potrebno je platiti 10% od ukupne cijene prilikom kupovine, odnosno ukoliko se za to odluči kasnije 20% od ukupne cijene.


Dodatno računalo - podrazumijeva uporabu software-a na više računala, za 1 računalo 20% prilikom kupovine, odnosno 30% kasnije.


Višejezični - uporaba programa na više jezika


Logo - dodavanje logotipa vaše firme na kontrolne izvještaje


Attention: The internal data of table “21” is corrupted!

Dokumentacija:

Pravila

Sažetak pravila o vremenu vožnje i odmorima!

Zakon

Zakon o radnom vremenu, obveznim odmorima ...

Pravila

Pravila o vremenu vožnje u EU (AETR).

Pravilnik

Pravilnik o prijenosu podataka o radnom vremenu ...

Upute

Uputstva za upotrebu - TachoDrive 2

Upute

Ukratko o radu sa Tachospeed-om.

Upute

Upute za rad u Tachospeed-u

Upute

Dodatna uputstva

Ukoliko ste odlučili da je TachoSpeed upravo za Vas!
Nazovite nas na:

01 65 60 277

Dežurstvo – SAMO HITNI SLUČAJEVI!
pon – pet: 17:00 – 20:00 sub: 08:00 – 13:00
Nenad Čagalj – 091/5050-417даленныйбрэндвидимость сайта запросам поdatakam

Fear Itself Speech 修改 文章 英文 click through the following web site | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their website