Tachospeed

Program za očitavanje, analizu i arhiviranje podataka iz analognih i digitalnih tahografa!

Jednostavan i pouzdan program za očitavanje, analiziranje i arhiviranje podataka s tahografskih listića, digitalnih tahografa i kartica vozača. Korištenjem Tachospeed-a možete uštedjeti do 6,5 sati tjedno po vozaču! Pomnožite to s brojem vozača i tjedana i uvjerite se u uštedu!

O tachospeedu

Program je usklađen s europskom i hrvatskom regulativom, tako da pomoću njega možete samostalno analizirati očitane podatke, izraditi sve potrebne potvrde i izvješća te arhivirati podatke. Tachospeed je namijenjen za automatsko očitavanje vremena vožnje, odmora i drugih aktivnosti zabilježenih analognim ili digitalnim tahografom. Tahospeed program omogućava spremanje podataka s analognih tahografskih listića u digitalnom obliku što olakšava i ubrzava analiziranje i izradu potrebnih potvrda i izvješća. Program je kompatibilan sa svim čitaćima analognih i digitalnih tahografa! Uređaje koje eventualno imate možete zadržati ili uzeti brže i naprednije uređaje koje mi također imamo u ponudi.

Mogućnosti

Ako u voznom parku, pored vozila s analognim tahografom, imate i vozila s ugrađenim digitalnim tahografima

Tachospeed će Vam još više biti od pomoći:
Program analizira podatke za pojedine vozače sumirano, uzimajući u obzir podatke s tahografskih listića, kartica vozača te iz digitalnih tahografa.
Tachospeed će Vam pomoći da svoje poslovanje uskladite s važećim hrvatskim i europskim pravilnicima i uredbama (i time izbjegnete plaćanje visokih kazni s te osnove) a da za to utrošite znatno manje vremena nego što ste to imali radeći klasičnim načinom. Pri tome su podaci spremljeni kod Vas uz mogućnost Backup-iranja za dodatnu sigurnost Vaših podataka.