Zaštita podataka

Zaštita Vaše privatnosti prilikom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga Vas u nastavku detaljno informiramo o prikupljanju osobnih i anonimnih podataka.

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Sukladno zakonu o zaštiti podataka, osobni podaci će se pohraniti bez ikakvih ograničenja samo ako nam iste dostavite primjerice u sklopu registracije kod upita, nagradne igre ili pretplate na newsletter i ako nam date suglasnost za obradu ovih podataka. Ako se od Vas prilikom korištenja ponuđene usluge zatraži da navedete Vaše osobne podatke, onda se Vaši osobni podaci neće dovesti u vezu s podacima iz protokola pristupa preko ionako anonimizirane IP adrese u svrhu kreiranja osobnog korisničkog profila.
Budući da suglasnost za korištenje Vaših podataka u prethodno navedene svrhe može obuhvaćati i prijenos Vaših podataka institutima za ispitivanje javnog mnijenja angažiranim u svrhu ispitivanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca koje ste sami odabrali, Vaši podaci se mogu i njima proslijediti. Podaci se neće prosljeđivati trećim osobama izvan ovih okvira – poput izdavača imenika i tvrtki za izravno oglašavanje.

PRIKUPLJANJE I OBRADA ANONIMNIH PODATAKA

Na ovoj internetskoj stranici se koristi softver za analizu korištenja stranice. Analizom ovih podataka mogu se dobiti vrijedna saznanja o potrebama korisnika. Ova saznanja doprinose dodatnom poboljšanju kvalitete ponude. Za svaki pojedini pristup stranici se bez ograničenja pohranjuje  sljedeći zapis podataka:

 
 • anonimizirani oblik IP adrese računala s kojeg se pristupa stranici
 • datum i vrijeme pristupa stranici
 • naziv stranice odnosno datoteke kojoj se pristupa
 • pretraživač uključ. verziju pretraživača koju korisnik koristi
 • pretraživač uključ. verziju pretraživača koju korisnik koristi
 • operacijski sustav koji korisnik koristi.
 
 

Ovi podaci se analiziraju u statističke svrhe. Pri tome se isključivo radi o podacima, koji ne pružaju nikakve povratne informacije o Vašoj osobi. Vi ostajete anonimni kao pojedinačni korisnik.
U tom kontekstu se koriste i takozvani kolačići (eng. “cookies”). Kolačići su tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na računalu posjetitelja internetske stranice i time omogućuju anonimno prepoznavanje posjetitelja.

UVJETI POVEZNICA

 • Ova web stranica je vlasništvo tvrtke Elektronika Perhoč d.o.o., a sadrži homepage (prvu stranicu) i sve ostale web stranice ovog websitea.
 • Elektronika Perhoč d.o.o. podržava i odobrava postavljanje pravno korektnih poveznica odnosno linkova na homepage i sve ostale web stranice ovog websitea. Svaka poveznica mora sadržavati jasnu i jednoznačnu vezu na website tvrtke Elektronika Perhoč d.o.o.; posebno svaki sadržaj websitea tvrtke Elektronika Perhoč d.o.o. mora biti prikazan u nepromijenjenom obliku.
 • Preusmjeravanje na pojedine podstranice websitea tvrtke Elektronika Perhoč d.o.o. bez jasne izjave o porijeklu stranica (Deep-Link) izričito je zabranjeno. Elektronika Perhoč d.o.o. zadržava pravo da bez posebnog razloga zabrani preusmjeravanje određenim osobama, tvrtkama, društvima, grupama osoba i/ili grupacijama odnosno preusmjeravanje zbog sadržaja na stranicama.
 • Izrada direktnih ili indirektnih poveznica na website tvrtke Elektronika Perhoč d.o.o., koje se mogu dovesti u vezu s informacijama, sadržajima na stranicama, websiteovima ili web stranicama pravno nedozvoljene, nemoralne, politički radikalne, diskriminirajuće, kriminalne, uvredljive ili slične prirode, također nije dozvoljena. Elektronika Perhoč d.o.o. se izričito distancira od takvih sadržaja na dotičnim websiteovima, uključujući sve podstranice.
 • Elektronika Perhoč d.o.o. ne preuzima odgovornost za štetu odnosno nedostatke bilo koje vrste i pravne osnove, koji nastanu kao posljedica preusmjeravanja, koje je suprotno ili je bilo suprotno ovim uvjetima postavljanja poveznica.
 • Elektronika Perhoč d.o.o. zadržava pravo da bilo kada bez posebnog razloga ukine pravo postavljanja poveznica te da svim dostupnim tehničkim i/ili pravnim sredstvima kažnjava postupanje protivno uvjetima postavljanja poveznica.

Pravne odredbe

Vaše pravo na informacije. Iskoristite naše usluge!
Kao čovjek otvoren prema svijetu željni ste informacija. Njih Vam stavljamo temeljem naših pravila korištenja na raspolaganje. U daljnjem tekstu naći ćete detalje na temu pravila uporabe i impresum Elektronika Perhoč d.o.o. (u daljnjem tekstu: Elektronika Perhoč).

PRAVILA UPORABE

Svaka uporaba ep.hr stranice podložna je nastavno navedenim uvjetima.

 • Usluge i odgovornost za informativne usluge
  Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama tvrtka Elektronika Perhoč je pažljivo odabrala za Vas.
  Informacije su neobvezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu točnosti, aktualnosti i potpunosti i za to je li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Elektronika Perhoč ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju ep.hr stranici njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Tvrtka Elektronika Perhoč nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe ep.hr stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju.
  Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Elektronika Perhoč nema nikakav utjecaj. Tvrtka Elektronika Perhoč nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti.
  Informacije koje ćete naći treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a posebice u konstrukciji, isporuci, promjene uvjeta prodaje, te promjene neobvezujućih preporuka cijena.
  Molimo provjerite podatke, prije uporabe u bilo koje svrhe. Točan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.
 • Slanje poruka tvrtki Elektronika Perhoč:
  Ukoliko nam želite poslati mail s Vašeg privatnog e-mail “Accounta” obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.
  Ukoliko šaljete informacije iz kontaktnog područja naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet e-mail sadržaja.
 • Prava korištenja navedenih slika i podataka.
  Nositelj autorskih prava na slikama i tekstovima objavljenim na ep.hr stranici je Elektronika Perhoč, te je svako korištenje bez dopuštenja, osim u privatne svrhe zabranjeno. Ova stranica niti njezin sadržaj ne smiju dalje kopirati odnosno umnožavati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez izričitog pristanka Elektronika Perhoč.
 • Pridržavanje prava na izmjene stranice
  Tvrtka Elektronika Perhoč d.o.o. pridržava pravo svakodobne izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem dijelu.