Apsolutni vladar među autodijelovima!

Katalog kojeg mora imati svaki trgovac ili serviser

Pravo distribucije

ZADOVOLJSTVO NAM JE IZVIJESTITI VAS DA SMO POSTALI OVLAŠTENI DISTRIBUTERI TECDOC-A ZA HRVATSKU.

Vjerojatno već znate da se radi o najboljem svjetskom elektronskom katalogu autodijelova koji sadrži ponudu preko 400 najvećih svjetskih proizvođača auto dijelova, koja se stalno uvećava i dopunjuje novim proizvođačima. Katalog trenutno sadrži preko 47.000 modela automobila, 39.000 modela komercijalnih vozila, preko 1.773.000 slika i preko 3.268.000 artikala.

Mogućnosti kataloga

Katalog pruža mnogobrojne informacije o autodijelovima, o tehničkim podacima vozila, o specifikacijama i servisnim intervalima, itd. Pored ovih informacija, uz svaki dio postoji i slika što značajno olakšava identifikaciju i gotovo u potpunosti eliminira mogućnost pogreške. Ažuriranje, tj. dopunjavanje kataloga novitetima, se može jednostavno obavljati preko interneta u roku valjanosti samoga kataloga (ukoliko se radi o dvd izdanju).Sama upotreba kataloga je vrlo jednostavna, a najosnovnije pretraživanje se obavlja direktno, unosom kataloškog broja artikla kojeg tražite, ili zamjenskog artikla u polje za pretraživanje, ili odabirom modela vozila za koji tražite zamjenski dio.

Pretraživanje
Pretraživati se može po proizvođaču vozila, po modelu, vozila, po oznaci motora, po orginalnom broju, kataloškom broju, po osovini vozila ili po zamjenskoj šifri. 

Tehnički podaci
Dosta opširni tehnički podaci za sva vozila, od slovne oznake motora, u koja sva vozila je dotični motor ugrađen, servsini intervali vozila, količine tekućina u vozilu… 

Slike artikala
Svi dijelovi su popraćeni slikom ili tehničkom ilustracijom

U ponudi su 3 verzije TecDoc kataloga

Trenutno dolazi na 5 instalacijska dvd medija, a instalacija zauzima oko 50Gb prostora na disku. Sa kupljenim paketom DVD izdanja dobijate 1 licencu za korištenje, što znači da ako planirate koristiti TecDoc na više računala morate kupiti dodatne licence. Cijene su istaknute ispod! 
* Cijene su bez PDVa!

Nije potrebna nikakva instalacija, nego obična aktivacija računa Za rad Vam je potrebna Internet veza i pretraživač Interneta kao npr. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Chrome ili Opera… Ova verzija TecDoc Kataloga nije povezana sa Gath-om! 
* Cijene su bez PDVa!

Nema isteka valjanosti, nema muke sa instalacijom, ovo radi brzo i pouzdano! Sigurno najbolja stvar je što je ova verzija sposobna povezati artikle sa TecDoca sa vašim artiklima i pokazati stanje traženih artikala unutar TecDoc kataloga! 
* Cijene su bez PDVa!

Cjenici TecDoc izdanja

DVD IZDANJEDODATNA LICENCA
300,00 kn120,00 kn
 Prva licenca 1 licenca
 Vrijedi 3 mjeseca Vrijedi 3 mjeseca
 Tehnička podrška Samo uz DVD izdanje
--
--
WEB IZDANJEDODATNA LICENCA
995,00 kn495,00 kn
 Prva licenca 1 licenca
 Vrijedi 365 dana Vrijedi 365 dana
 Tehnička podrška Tehnička podrška
 Nema Instalacije Nema Instalacije
--
KROZ GATHDODATNA LICENCA
15,00 €7,00 €
 Prva licenca 1 licenca
 Mjesečni najam Mjesečni najam
 Tehnička podrška Tehnička podrška
 Nema Instalacije Nema Instalacije
Samo sa Gath-om Samo sa Gath-om